Bed and breakfast in Bourgondië, bij Chatillon-sur-Seine en Dijon

In het hart van het nationale Park van bossen, in Champagne en Bourgogne

 

In La Brevonnière, brengt u rustige nachten door (Beaulieu heeft 22 inwoners en de kerkklok mag niet bellen tussen 22.00 en 7.00 uur...) Net als al onze gasten, zult u genieten van het welzijn tijdens uw verblijf...

U zult profiteren van een landelijke omgeving geassocieerd met oude architectuur, maar ook alle comfort en recente technologie (verwarming wordt geleverd door een geothermische warmtepomp, en het internet is toegankelijk per satelliet, in afwachting van de optische vezel gepland voor eind 2020). Verschillende wandel-en mountainbikeroutes zijn toegankelijk vanuit het dorp, evenals een ornithologisch pad.

dronecomp

La Brevonnière is een pension, oud stenen gebouw gerenoveerd volgens de "regels van de kunst", en gelegen in Beaulieu, in de Châtillonnais-en-Bourgogne. De Brevon, de eerste zijrivier van de Seine, stroomt op de bodem van de tuin. La Brevonnière biedt gratis Wi-Fi, een tuin, een lounge en een wintertuin waar de gasten kunnen ontspannen.

Het huis heeft 2 tweepersoonskamers en een" family room " die geschikt is voor 4 (of zelfs 6) personen. Elke kamer heeft een eigen badkamer en toilet.

postit

Elke ochtend wordt er een ontbijt geserveerd in La Brevonnière.

La Brevonnière biedt ook een huisje: De bois De Beaulieu. Het is een huis voor 4 personen, met 2 slaapkamers, een keuken en een grote woonkamer met open haard.

Verschillende restaurants zijn te vinden binnen 15 Km van het pension, maar de avondmaaltijd kan worden geserveerd als een table d ' hôtes. La Brevonnière is geschikt voor vrienden in groepen(10 personen. Als de groep groter is, staan onze overeenkomsten met nabijgelegen pensions de accommodatie in alle gezelligheid toe).

U kunt contact met ons opnemen

U kunt een kamer online boeken 

U kunt ook een 2-daagse Stop boeken met genezende activiteiten : La Brevonnière is een van de oprichters van de GIE " Entre Seine et Brevon

"logo gie 150

De accommodatie is het hele jaar geopend. 153.2U zult slapen in een oud dorp,  een rustige omgeving (22 inwoners in Beaulieu), in het midden van een behouden natuur. Beaulieu, 60 km van Dijon en dicht bij de A 31 autoweg ( E 17), is een bevoorrechte stop op de weg naar het zuiden.

 

Janine en Jean-louis streven ernaar om u te verwelkomen in La Brevonniere met maximale gezelligheid !

Dank aan al onze hosts voor hun uitstekende beoordelingen en commentaren !

 Logo Ok GITES DE FRANCE copie13289755

logo part 10846311 10152792006176136 9012189098576485026 n tripadvisor logo transp 160x40-fr